HytteTid


Om HytteTid, hytteutleie og hvem som står bak

Registrer hytta her

Norges nye portal for hytteutleie


HytteTid er en ny tjeneste for alle som ønsker å leie eller leie ut hytter i Norge. Vårt mål er å være best og billigst på hytteutleie. Vi håper at mange finner veien hit og ønsker å bruke tjenestene våre.

Hvem er vi?


Hyttetid er et helt nytt, brukervennlig og rimelig alternativ for hytteeiere som ønsker å leie ut hytter og feriehus i Norge. Vi tilbyr en sikker annonseplattform hvor det er brukt mye tid og kunnskap på å gjøre pris og kalendersøk så enkelt som mulig. I takt med antall brukere av tjenesten, vil vi utvide med lokale tjenester som rabattordninger på lokale tilbud og hyttevask, vaktmestertjenester o.l. til fordelaktige priser.

Vi ønsker alle utleiere av hytter og feriehus hjertelig velkommen til å registrere seg på siden vår og prøve tjenesten gratis i 2 år.

Når vi har nok leiehytter tilgjengelig på sidene, vil vi lansere en annonsekampanje for å markedsføre HytteTid.no, og dermed også din hytte.Vi er fire norske gründere med variert bakgrunn som mener at hytteutleie kan gjøres bedre og billigere. Vi ønsker enkelt og greit å lage Norges beste plattform for hytteutleie.

Gisle
Utdannet Eiendomsmegler fra BI
20 års erfaring fra eiendoms- og utleiemarkedet
Entreprenør og gründer
Simen
Sivilingeniør fra NTNU
Jobbet med forretningsutvikling
Bakgrunn fra energisektoren
Øyvind
Sivilingeniør fra NTNU, MBA fra UTS
Bindeledd mellom økonomi og IT
Utvikler
Tor Einar
Sivilingeniør fra NTNU, MBA fra UTS
Bakgrunn fra telecom, finans
Utvikler