Sørlandet


Sørlandet

Sørlandet er Norges minste og sørligste landsdel og strekker seg fra Risør i nord til Mandal i sør. Sørlandet er mest kjent for sin fantastiske skjærgård og den hvitmalte småhusbebyggelsen. Kjente og kjære byer langs Sørlandets ´bløde kyststribe´ erKristiansand, Arendal, Grimstad, Mandal, Lillesand, Risør og Tvedestrand.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Ønsker man å komme seg bort en uke eller en langhelg utenfor sommersesongen byr Sørlandet også på fred og ro, store naturopplevelser og kulturtilbud resten av året.

Sommer Aktiviteter


Sørlandet er først og fremst en sommerperle med en rekke aktiviteter for både voksne og barn. Her har barnefamiliene kort vei mellom dyrepark, badeland, lekeland og strand. Ønsker man litt mer fart og spenning er Sørlandet også kjent for både rafting i strie stryk, klatring i Setesdalen og surfing på Lista. Om sommeren er Sørlandet også synonymt med noe av det beste Norge kan by på av skalldyr, sjømat og kokkekunst. Lokale råvarer, fersk fangst og matminner for livet.

Tilbud


Alle byene og større tettsteder har det man trenger av tilbud for innkjøp og servicetjenester.

Adkomst


De mest kjente sørlandsbyene ligger langs E18 når man kjører sørover fra Oslo. I Kristiansand fortsetter veien som E39 vestover. Alle sørlandsbyene er lett tilgjengelig med kombinasjonen tog og buss.