Myrkdalen


Myrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss Kommune, helt på grensen til Sogn og Fjordane. Bergen ligger knappe to timer unna med bil. Stedet er kjent for svært gode og stabile snøforhold og vakker natur.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


I Myrkdalen finner du Vestlandets største skisenter, med nedfarter for alle aldre og nivåer. Her er det skiparker, skicross-løyper og puddermykt off-pist terreng. Ut fra skisenteret er det også naturligvis preparerte langrennsløyper og perfekt terreng for fjellski og toppturer.

Sommer Aktiviteter


Om sommeren byr Myrkdalen på turstier og et stort aktivitetstilbud. Her finner du klatrepark, rafting, hesteridning, vindtunnel og paragliding. Den korte avstanden til Sognefjorden gjør det lett å kombinere oppholdet med spektakulære naturopplevelser.

Tilbud


Myrkdalen er en destinasjon i rask utvikling. Du finner et normalt tilbud av butikker, spisesteder og servicefunksjoner, og det foreligger flere planer for en videre utvikling av Myrkdalen og tilbudene i området.

Adkomst


Myrkdalen ligger to timer unna Bergen, fra Oslo ca. seks timer. Fra Voss sentrum kjører du E16/ RV 13 mot Sogn. På Vinje tar du mot Vik/Myrkdalen. Myrkdalen Fjellandsby ligger på venstre side av RV 13 etter 9 km.