Rauland


Rauland er en tidligere selvstendig kommune i Telemark, i dag innlemmet i Vinje Kommune. Fjellbygda ligger ved foten av Hardangervidda Nasjonalpark og har et stort og variert tilbud av vinteraktiviteter både i skogsområder og på fjellet. Rauland er Telemarks største vinterdestinasjon.

Vis mer

Vinter Aktiviteter


På Rauland finner du et komplett ski- og vintertilbud for alle. Med 17 skiheiser, 46 ulike nedfarter og 150 km langrennsløyper er du sikret aktivitet under hele oppholdet. Tilbudet av alpin utfoldelse er delt mellom tre vintersportssteder, men med ett felles heiskort. En kort biltur unna kan du besøke Vierli Terrengpark. Dette er en av Norges beste terrengparker, med utfordringer for alle nivåer og aldre. I området er det også tre store innsjøer og flere småvann man kan pilke i om vinteren og fiske i om sommeren.

Tilbud


Rauland og omegn har flere gode og tradisjonelle spisesteder og kafeer i tillegg til serveringstilbudene på de lokale hotellene. Du kan også nyte livet på Rauland FjellSpa mellom øktene i bakken. Det er et normalt tilbud av dagligvare, servicetilbud og utleie.

Adkomst


Rauland ligger langs Riksveg 37. Avkjøring til Rv37 er langs E134, ved Åmot fra øst og vest.