Sirdal


Beliggenhet og område Sirdal er en innlandskommune som utgjør den nordvestlige delen av Vest-Agder fylke. Sirdal er kjent for sin rene, vakre natur og de storslåtte Sirdalsheiene byr på ubegrensede muligheter for friluftsaktivitet.

Vis mer

Vinter Aktiviteter


Sirdal markedsfører seg med å være Sør-Norges lettest tilgjengelige skisted. De to skisentrene Tjørhomfjellet og Ålsheia skisenter har bakker for alle nivåer. I Hulderheimen på Tjørhomfjellet er det gratis skilekområde for barn, akebakke, skiutleie og lavvo med servering. Ålsheia byr på park med hopp, rails og flere varierte bakker. Det er fantastiske langrennsløyper (220 km preparerte løyper) og naturopplevelsene er store og mange i Sirdal.

Sommer Aktiviteter


Sirdal og Sirdalsheiene har en rekke tilbud av aktiviteter om sommeren og høsten. Her kan du gå fjellturer, klatre, padle, jakte og fiske. I tillegg har du den meget vakkert beliggende golfbanen Sirdal Fjellgolfklubb i Kvæven. Banen har 9 hull.

Tilbud


Sirdal og omegn har flere gode og tradisjonelle spisesteder og kafeer i tillegg til serveringstilbudene på de lokale hotellene. Det er et normalt tilbud av dagligvare, servicetilbud og utleie.

Adkomst


Riksveg 42 og Riksveg 45 leder begge inn i Sirdal.