Arendal


Arendal ligger i Aust-Agder og er administrasjonssenter for fylket. Arendal har en variert og spektakulær kystlinje, fra vakre strender og svaberg, til bratte klipper og daler. Langs kystlinjen ligger de tre store øyene Hisøy, Tromøy og Flostaøya. I tillegg er det en rekke mindre øyer som er tilgjengelige med båt. Arendal er ofte omtalt som Nordens Venedig. Inn i landet er det flere elver og vassdrag som byr på fine tur- og naturopplevelser.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Sommer Aktiviteter


Ferie i Arendal byr på noe av det beste man finner i Oslofjorden om sommeren. Her er det et variert og spennende tilbud for alle, ikke minst for barnefamilier. Arendal byr på sørlandsk skjæregårdsidyll med strender, båtliv og småbyliv. I tillegg til strandliv, båtliv og fiske har Arendal og omegn destinasjoner som Vitensenteret Sørlandet, Den Lille Dyrehage og den fantastiske kajakk og klatreparken, Wannado. Alle disse er perfekte mål for en dagstur med familien. Ønsker du et adrenalinkick, er klatreparken på Hove et godt alternativ til de litt rolige dagene i fjæra. I Arendal er det et godt tilbud av restauranter, små kafeer og utsalg av fersk fisk og skalldyr. Som kulturby kan Arendal by på utstillinger og konserter i kulturhuset, men mest kjent er kanskje byen for den årlige jazzfestivalen Canal Street, som arrangeres i slutten av juli hvert år.

Tilbud


Arendal alt man kan forvente av servicetilbud, butikker og spisesteder. Det er et rikt tilbud av kulturelle arrangementer gjennom sesongen. Alle attraksjoner og enkeltdestinasjoner utenfor sentrum er en kort biltur unna.

Adkomst


Arendal ligger langs E18 i Aust-Agder. Ta av på Rv 420 hvis du kommer fra nord. Kommer du fra sør er første avkjøring Rv 42 mot Arendal.