Kristiansand


Kristiansand er en by og kommune i Vest-Agder. Byen og naturen rundt byr på et stort og variert tilbud hele året rundt. Men det er spesielt som sommerferiedestinasjon Kristiansand er mest kjent. En rekke parker for ulike aktiviteter er innen kort avstander og strendene og sjøen byr på badeliv, fiske og båtturer ut på øyene utenfor.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Sommer Aktiviteter


Kristiansand omtales ofte som ”Barnas By Kristiansand”. For barnefamilier om sommeren er det et stort tilbud av aktiviteter og utflukter. De fleste kjenner til Dyreparken i Kristiansand og opplevelsene de kan by på. Her finner du i tillegg til dyrene, Kaptein Sabeltann som egen attraksjon. I tillegg har parken fra 2017 bygget opp en egen Hakkebakkeskog, hvor publikum beveger seg gjennom et landskap hvor handlingen fra boka utspiller seg. Ved siden av Dyreparken ligger Badeland, med sklier, bassenger og lekeområder for barn i alle aldre. Badeland har hele 12 sklier med stort og smått, hvor noen også starter fra innendørsområdet og ender i bassenget i friluft. I tillegg har Kristiansand Aquarama, som er et annet komplett badeanlegg som ligger på Bystranda. Her finner du et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa og treningssenter. Hvis det er innevær, kan byen lokke med flere lekeland, fra Planeten Pluto til Leos Lekeland og Vilkatt Gokart. Kristiansand er en by med et rikt kulturtilbud for både barn og voksne. Både i sentrum av byen og i områdene rundt.

Tilbud


Kristiansand alt man kan forvente av servicetilbud, butikker, shoppingmuligheter og restauranter. Det er et stort tilbud av kulturelle arrangementer gjennom sesongen.

Adkomst


Kristiansand ligger langs E18. Det er hyppige togavganger til Kristiansand fra byer i både øst og vest. Kristiansand har også egen flyplass, Kjevik med innenlands- og utenlandstrafikk.