Sandefjord


Sandefjord er den største kommunen i Vestfold målt i antall innbyggere. Byen er historisk kjent for sin hvalfangstvirksomhet tidlig på 1900-tallet. Sandefjord har kystlinje mot Sandefjordsfjorden og kommunen strekker seg ut i de to halvøyene Østerøya og Vesterøya.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Sommer Aktiviteter


Sandefjord er kjent for sitt gode og varierte kulturtilbud. Her er det året gjennom ulike festivaler, show, konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. I tillegg er Hvalfangstmuseet verd et besøk. Her får du innblikk i hvalfangstens historie; livet, båtene, utstyret og hvordan det påvirket byen og området. Det er aktiviteter i og rundt Sandefjord som dekker de fleste ønsker og behov. I tillegg til mulighetene for badeliv og fisking i sjøen, er det også flere tilbud innen villmark og friluftsliv. Sandefjord Golfklubb har en 18-hulls bane som regnes som en av Norges absolutt beste. Har du lyst til å oppleve Sandefjord og kystlinjen fra sjøen, er det muligheter for guidede turer i charterbåter.

Tilbud


Sandefjord har alt man kan forvente av servicetilbud, butikker og spisesteder. Det er et rikt tilbud av kulturelle arrangementer gjennom sesongen.

Adkomst


Sandefjord ligger langs E18 i Vestfold kommune. Det er også fergeforbindelse mellom Sandefjord og Strømstad (bilferge).