Hafjell


Øyer Kommune

Hafjell (ca. 1065 moh. ) er et fjell i Øyer kommune i Oppland fylke,. Hafjell er et svært populært ferieområde med hoteller, vintersportsanlegg og stor hyttebebyggelse.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Hafjell er et av Norges største alpinanlegg. Øverste startpunkt ligger 1 030 meter over havet og har en fallhøyde på 835 meter. Løypene i Hafjell ligger solvendt og perfekt i le for vind og vær. Terrengparken tilbyr utfordringer for alle ferdighetsnivåer og er helt perfekt for dem som kjører snowboard og twin tip ski. For de turinteresserte er det omtrent 600 km med preparerte langrennsløyper i og rundt Øyerfjellet.

Sommer Aktiviteter


I sommerhalvåret er det en rekke tilbud og aktiviteter i området rundt Hafjell. Hafjell Bike Park har blitt kjent som en av Norges beste arenaer for down hill-sykling. Aktiviteter som golf og fiske er også innen rekkevidde. I tillegg kan man selvfølgelig legge ut på fotturer i fjellet. For barnefamilier er Hunderfossen, Barnas Gård og Lilleputthammer svært populære mål for utflukter.

Tilbud


Hafjell ligger 15 km fra Lillehammer sentrum, hvor du finner et stort utvalg av forretninger, spisesteder, utesteder og ulike servicetilbud.

Adkomst


Avkjøringen til Hafjell ligger langs E6.

Hytteområder på Hafjell


Gaiastova title

Mosetertoppen title