Norefjell


Krødsherad Kommune

Norefjell (ca. 640 moh.) er et fjellmassiv mellom Eggedal i vest og Krøderen og Hallingdal i øst. Området omfatter deler av kommunene Flå, Sigdal og Krødsherad. Norefjell ligger i Buskerud fylke og er et attraktivt reisemål med hoteller, vintersportsanlegg og stor hyttebebyggelse.

Vis mer

Vinter Aktiviteter


Om vinteren er Norefjell et skiparadis. Om du liker slalåm eller telemark, snowboard eller offpiste – her finner man noe for alle. Anlegget har også terrengparker med rails og store hopp. Foretrekker du langrenn, er det bare å fylle sekken med matpakke, appelsin og Kvikk Lunsj og sette ut i det som beskrevet som et av Norges aller beste områder med tanke på skispor med utsikt.

Sommer Aktiviteter


Om sommeren og høsten har Norefjell også mye å by på. Den familievennlige turen til Høgevarde, 1459 meter over havet, er like fin sommer som vinter. På en klar dag kan du se helt til Gaustatoppen og Rondane herfra. I tillegg er det fiskemuligheter, togtur med den historiske Krøderbanen og natur- og kulturvandring i Vassfaret i overkommelige avstander fra Norefjell.

Tilbud


Norefjell har lokalbutikker og ulike tilbud på hoteller og resorts. Noresund, som ligger 15 minutter unna skisenteret, har stort et utvalg av forretninger og servicetilbud.

Adkomst


Norefjell ligger langs RV7 bare 90 min i bil/buss fra Oslo. Det er også faste bussforbindelser til Norefjell fra Malmø og Gøteborg.

Hytteområder på Norefjell


Bøseter title

Tempelseter title

Norefjell Resort title

Mountain Lodge title

Alpinlandsbyen title

Høgdevarde title