Oppdal


Oppdal Kommune

Oppdal ( ca. 580 moh.) er en kommune i Sør-Trøndelag fylke og et turistområde med hoteller, vintersportsanlegg og stor hyttebebyggelse. Nærheten til høyfjellet gjør Oppdal til et svært egnet sted for turer både med og uten ski på beina.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Oppdal er kjent for å ha et av Norges største alpinområde og har i tillegg et stort løypenett for langrennsturer gjennom småskog og på snaufjellet. I og rundt Oppdal er det ca. 250 km preparerte løyper vinterstid.

Sommer Aktiviteter


Sommertilbudet i Oppdal er kanskje enda mer variert enn vinterens muligheter. Her finner du golf, rafting og annen elvesport, luftsport og sykkelturer i vakker natur eller i tøffe løyper ned skiheisanleggene. Er du glad i fjellturer er det utallige og varierte muligheter. I dalen er det mulig å oppleve tradisjonell seterdrift. Gondolen til toppen av Skørstadhovden gir en fantastisk utsikt over Oppdal og fjellområdene omkring. Det mest eksotiske er nok allikevel moskussafari på Dovrefjell. En organisert tur med guide er en trygg måte å oppleve disse fantastiske dyrene på.

Tilbud


I Oppdal finner du et stort utvalg spise- og utesteder, i tillegg til butikker og servicetilbud.

Adkomst


Oppdal ligger langs E6 og Dovrebanen mellom Oslo og Trondheim.

Hytteområder på Oppdal


Stølen title

Vangslia title

Rønningslia title