Sjusjøen


Ringsaker Kommune

Sjusjøen (ca. 810 moh. ) er et populært feriemål i Ringsaker kommune i Hedmark fylke. Sjusjøen ligger nær opp til høyfjellet og har fantastiske forutsetninger for både avslapning og aktivitet både vinter og sommer. Området har stor hyttebebyggelse som spenner fra de gamle norske fjellhyttene til større og mer moderne hytteområder.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Kanskje ikke så rart når man kan skilte med den legendariske Birkebeinerløypa. Med et løypenett på 350 km preparerte skispor, er Sjusjøen et eldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Det er også et alpinsenter på Sjusjøen for deg som er mest glad i nedoverbakker. På Sjusjøen kan du også delta på aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart.

Sommer Aktiviteter


På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller i kano i de mange fjellelvene. Sjusjøen har også gode fiskemuligheter i en rekke fjellvann og elver.

Tilbud


Det finnes lokalbutikker for nødvendige innkjøp og mulighet for bespisning, svømmebasseng og badstue på lokale hoteller. Lillehammer sentrum ligger 30 minutter unna i bil, dersom man ønsker flere servicetilbud og større kjøpesentre.

Adkomst


Lillehammer ligger med avkjøring fra E6, ca. 30 min kjøretur fra OL-byen Lillehammer.

Hytteområder på Sjusjøen


Nordseter title

Rømåsen title

Natrudstilen title

Mesnali title

Birkebeinerbakken title

Gutubakken title