Skeikampen


Gausdal Kommune

Skeikampen (høyeste punkt ca. 1124 moh.) er et populært vintersportssted, som ligger ved tettstedet Skei i Gausdal kommune i Oppland fylke. I tillegg til å ligge tett opp mot høyfjellet, gjør også nærheten til Lillehammer, Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå at Skeikampen er et attraktivt område å feriere.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Skeikampen kan by på alle vinteraktiviteter man kan forvente, og mere til. I tillegg til de lokale turløypene og Skeikampen Alpinanlegg har du også vinterpark og muligheter for velvære og avslapning på lokale hoteller. Som del av Lillehammer-regionen kan du benytte heiskortet fra det lokale alpinanlegget på de fem andre skianleggene i området. På Skeikampen er det ca. 150 km preparerte turløyper. Løypene henger sammen med Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell, og da har du over 600 km med langrennsløyper å boltre deg i.

Sommer Aktiviteter


Skeikampen har også mye å by besøkende på også om sommeren og høsten. Naturen og høyfjellet er utmerket for korte og lange turer, for store og små. I tillegg er det gode fiskemuligheter i både vann og elver, du har golfbaner med nær beliggenhet og tilrettelagte sykkelstier for litt mer fart gjennom terrenget. For de kulturinteresserte ligger også Bjørnstjerne Bjørnsons gård og hjem, Aulestad en kort biltur unna, og vel verdt et besøk.

Tilbud


Skeikampen har gode spisesteder, kaféer og alle servicetilbud man kan forvente. Lillehammer ligger 45 minutter unna i bil, dersom man ønsker flere tilbud og større kjøpesentre.

Adkomst


Skeikampen ligger med avkjøring fra E6, ca. 45 min kjøretur fra OL-byen Lillehammer.

Hytteområder på Skeikampen


Skeikampen title

Skei Fjellgrend title

Skeislia title