Trysil


Trysil Kommune

Trysil (600 moh.) er en kommune i Østerdalen i Hedmark fylke og er et populært turistmål med stor hyttebebyggelse. Trysil byr på fantastisk natur og aktiviteter sommer som vinter.

Vis mer

Vinter Aktiviteter


Trysil er først og fremst kjent som vintersportssted med et stort utvalg av alpinbakker og turløyper. I og rundt Trysil er det rundt 100 km preparerte løyper i vintersesongen. I Trysil er det tilrettelagt for både barnefamilier, venner og par. De siste årene har aktiviteter som hundekjøring og kanefart blitt stadig mer populært. I tillegg har Trysil et stort og godt utvalg av gode restauranter.

Sommer Aktiviteter


Sommer og høst er Trysil et fantastisk turområde som byr på store naturopplevelser og en rekke aktiviteter. Så hvis du liker fotturer, fisking, kanoturer og rafting, golf eller ridning – så er Trysil området for deg!

Tilbud


Trysil har en rekke gode restauranter, kaféer og alle servicetilbud man kan forvente.

Adkomst


Trysil ligger ca. 2,5 timer i bil fra Oslo. Et godt alternativ er Trysilekspressen som kjører Oslo – Trysil 365 dager i året. Ruten har flere stopp for påstigning underveis, inkludert Oslo Lufthavn Gardermoen.

Hytteområder på Trysil


Solskiva Hyttegrend title

Trysil-Knuts Fjellsenter title

Trysilfjellet Sør title

Fageråsen title

Solsiden title

Trysilsetra title

Bittermarka title