Kvitfjell


Ringebu Kommune

Kvitfjell (ca. 780 moh. ) er et alpinanlegg i Fåvang i Ringebu kommune, 45 minutters kjøring fra Lillehammer. Kvitfjell er et populært feriemål med hoteller, vintersportsanlegg og stor hyttebebyggelse.

Vis mer
Ingen hytter tilgjengelig i dette området enda.

Vinter Aktiviteter


Kvitfjell er kjent for sine svært gode snøforhold og har et stort antall løyper og fasiliteter som er tilpasset alle ferdighetsnivåer. Totalt teller alle de ulike nedfartene hele 29 km. På Kvitfjell Øst (ofte referert til som Mellomstasjonen) ligger World Cup bakken som ble brukt under OL på Lillehammer. Kvitfjell byr videre på 140 km preparerte langrennsløyper og er tilknyttet et løypenettverk på 600 km som knytter til Skeikampen og Gålå.

Sommer Aktiviteter


Sommertilbudet i Kvitfjell og områdene rundt har utviklet seg mye de siste årene. Aktiviteter som golf, fiske og down hill sykling er innen rekkevidde. I tillegg kan man selvfølgelig legge ut på fotturer i fjellet. For barnefamilier er Hunderfossen, Barnas Gård og Lilleputthammer svært populære mål for utflukter.

Tilbud


Kvitfjell har et stort antall både gode og uformelle spisesteder og afterski, i tillegg til flere tilbud på velvære og servicetilbud.

Adkomst


Avkjøringen til Kvitfjell ligger langs E6, omtrent 45 minutters kjøring fra Lillehammer.

Hytteområder på Kvitfjell


Kvitfjell Vest title

Nordlia title